wasstraat Amsterdam

Wiki Article

Jouw Fiat staat maar dof bij de voordeur? Wij wassen je honda van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Sneeuw doet je nissan geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een wasbeurt te geven. Wij maken er zoveel werk van dat de wonderbaarlijke glans die je vierwieler voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor het mooiste uitkomst zullen we de laklaag weer doen blinken. Met krachtige middelen en de grootste zorg krijg je de vierwieler weer in perfecte staat terug. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze site.
In de kortste tijd komen de buren naar je toe met de vraag of je een nieuwe heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare momenten is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die vlekjes maken de kleur eveneens flets, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krasjes in je bolide af te komen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. En natuurlijk die kleur, volledig opgebloeid.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van was dat maar mijn auto? Dat wordt gedaan met nano-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw heilige koe kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een aparte beveiligde laag over je huidige autolak heen die nog lang blijft zitten. Iets dat wel een must is, is dat de auto eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn wilt de glascoating werken. Na deze glas-coating hebben waterdruppels en vuil geen houvast meer op je autolak, je vierwieler blijft spik en span.

Ook de binnenkant van je bolide kunnen we geheel reinigen zodat je nogmaals met een goed gevoel de vierwieler in stapt. Wij maken het gehele interieur brandschoon, de autostoelen en dashboard tot de grond aan toe. Waar is het binnenkant laten zuiveren voor nodig? Na verloop van tijd is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als toen het was. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu in een vieze omgeving zitten. De lederen stoelen komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Mercedes zalig ruiken, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle onprettige geuren die in het auto interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je auto overal brandschoon. Neem eens bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Uiteraard is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij precies wat er moet gebeuren. Heb je een auto voor je bedrijf of een boodschappenauto? Wij maken hier geen verschil in, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw bolide fris kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je moeder wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Graag tot ziens.

Jouw BMW staat daar maar glansloos op de oprit? Wij wassen je mercedes van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je auto geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zorgen er voor dat de volmaakte glans die je vierwieler voorheen had weer terug komt. Voor de mooiste uitslag zullen we de bovenste laag weer als van ouds maken. Met de betere middelen en de grootste zorg krijg je de vierwieler weer in glanzende staat terug. Zie op onze webpagina meerdere voor en na foto's om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een geweldig stralende wagen voor je appartement waar je een goed gevoel van ervaart.

Dit gaat bekent klinken, je rijd naar de verjaardag van je dochter en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Een hele bos krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om weer in een glanzende Honda te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. meer info Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je Fiat weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat meteen opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet prachtig al die glimmende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de gelakte laag. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, is dat niet de wens waar je met regelmaat aan zit te denken? Glas-coating is een heldere laag die over de lak is aangebracht, door dit blijft je voertuig vele jaren extra beschermd. Het is van belang is dat de vierwieler eerst geheel gepolijst moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze behandeling valt het viezigheid en nattigheid er zo van af, je bolide blijft spik en span.

Tevens de binnenkant van je auto kunnen we volledig reinigen zodat je weer met een goed gevoel de vierwieler in stapt. Niks van het interieur slaan wij over, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waar is het interieur laten reinigen voor nodig? Na een poos is het auto interieur lang niet zo fris meer als toen je het kocht. Als je je opa een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe goed het interieur rook toen je je Mazda net bij de occations dealer had opgehaald? Alle andere geurtjes die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bedrijfswagen volledig van binnen en buiten fris te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Tevens is het best verstandig om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw bedrijfswagen fris hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons bijvoorbeeld bij je vriend wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze webpagina een bezoek zodat je een afspraak met ons kan maken.

Report this wiki page